portfolio

wonderling

 

Deze serie gaat over een wonderlijke reis door de Balkan, waar Veles (de god van de natuur en kunst) nog zo duidelijk wordt overstemd door Svantovit (de god van de oorlog).

 

Aan de ene kant de rijke culturele geschiedenis en de schoonheid van de natuur, aan de andere kant de nog zo aanwezige sporen van de oorlog, de armoede en het verval. Een sprookjesachtige omgeving, overstemd door de ruïnes van de werkelijkheid. Een land vol tegenstrijdigheden, een fragiele grens tussen schoonheid en verval, oorlog en vrede, bewondering en zonderling…  

 

Arcadië

Arcadië betekend voor mij een utopie, een ideale wereld. Ik denk dat iedereen zijn eigen utopie nastreeft, het perfecte plaatje.

 

Later, als je volwassen bent, later, als je met pensioen bent, later, als…

 

Als je eenmaal dat doel hebt bereikt, blijkt het ook maar gewoon de realiteit, met al zijn voor- en nadelen.

 

Mijn utopie was lange tijd mijn huidige leven, een beetje huisje, boompje, beestje. Met deze serie geef ik de toeschouwer kleine inkijkjes in mijn realiteit, mijn eigen utopie.

 

The Raven

Een fotoserie gebaseerd op het gedicht The Raven van Edgar Allan Poe.

 

Dream within a dream

"Is all that we see or seem, but a dream within a dream?"

- Sir Edagr Allan Poe - 

Een fotoproject, in samenwerking met Marion Bauhuis, geinspireerd door de gedichten van Edgar Allen Poe. 

 

portrets

Een fotoproject met bijzondere kinderportretten, gemaakt door de jaren heen.

Verstilling, melancholie, nostalgie en een sprookjesachtige sfeer, de kenmerken van mijn werk dat ook in deze serie tot uiting komt.

Vrees en treurniet

Een serie die is gemaakt voor 'beeld en verhaal', een wandelpad in de tuin van St Bernardus in Bredevoort. Dit was een samenwerking met het Oostgelders fotografen collectief en Gerjon Gijsbers. 

 

Boekjes met de beelden en het verhaal zijn te koop voor 9,95 per stuk

Melancholie

Diverse beelden uit mijn portfolio

Het Monsterboek

mijn afstudeerproject, een prentenboek, gebaseerd op een zelfgeschreven verhaal van kinderen. Voor dit project heb ik hun verhaal herschreven en daarbij beelden gemaakt. Samengebonden in een boek, waarbij de afbeeldingen bestaan uit 2 lagen met uitsneden en doorkijkjes.